Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسین شافعی روز چهارشنبه در دیدار با "رونی پراستیو یولیانتورو" در محل اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی مشهد افزود: اندونزی به عنوان کشوری که بزرگترین جمعیت مسلمان جهان و اقتصادی پیشرفته و باثبات دارد؛ از جایگاهی مهم در مناسبات سیاسی و اقتصادی جهان بهره مند است.

وی بیان کرد: خوشبختانه ایران و اندونزی در حوزه روابط سیاسی دارای تعاملات ارزشمندی هستند اما باور داریم که از ظرفیت‌های اقتصادی ۲ کشور به شایستگی بهره گرفته نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: ظرفیتهای اقتصادی ایران و اندونزی مکمل یکدیگر هستند و این مهم فرصتی برای تعریف همکاریهای مشترک در حوزه های مختلف به شمار می رود، بسیاری از کالاهایی که در اندونزی تولید می‌شود، مورد نیاز ایران بوده و متقابلا شماری از کالاهای ایرانی نیز بازار خوبی در اندونزی دارند. 

رییس اتاق بازرگانی خراسان رضوی به ویژگی های مذهبی و گردشگری مشهد، ظرفیتهای اقتصادی این استان، موقعیت راهبردی آن در منطقه و عبور مسیر عمده صادرات و ترانزیت ایران به شرق از خراسان رضوی، زیرساختهای حمل و نقل و توانمندهای تولیدی این استان اشاره کرد و گفت: سفر سفیر اندونزی به مشهد می تواند سرآغاز همکاریهای بیشتر بین ایران بویژه خراسان رضوی با آن کشور باشد، لذا از اعضای اتاق بازرگانی اندونزی دعوت می کنیم که سفری به ایران به ویژه مشهد داشته باشند.

شافعی به نقش سفیران در تقویت روابط اقتصادی کشورها اشاره و بیان کرد: با وجود روابط اقتصادی برجسته دو کشور، اطلاعات کافی از ظرفیتهای اقتصادی آنها در اختیار طرفین نیست لذا تبادل هیاتهای تجاری برای اعزام یا پذیرش آنها در کشورهای مزبور و برگزاری رویدادهای مشترک می تواند فعالان اقتصادی ایران و اندونزی را به شناخت بیشتر و بهتر از ظرفیتهای اقتصادی و تجاری دو کشور برساند.

سفیر اندونزی در ایران نیز با قدردانی از میزبانی اتاق بازرگانی مشهد از وی و هیات همراهش، گفت: این نخستین سفر من به استان خراسان رضوی و شهر مشهد است و تلاش دارم تا با ظرفیت‌های این خطه، به نیت توسعه تعاملات اقتصادی اندونزی و خراسان رضوی، بیشتر آشنا شوم.

رونی پراستیو یولیانتورو افزود: ما هم مشتاق توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور ایران و اندونزی هستیم و معتقدیم که ظرفیتهای زیادی در بخش اقتصادی دو کشور وجود دارد که باید برای بهبود تعاملات آنها، مغتنم شمرده شوند.

وی برگزاری وبیناری مشترک میان اتاق‌های بازرگانی ایران و اندونزی را پیشنهاد و بیان کرد: در حوزه سرمایه گذاری های مشترک، مشتاق آن هستیم که ظرفیتهای مطلوب مناطق مختلف ایران را شناسایی کنیم و بستر مشارکت بخش خصوصی دو کشور را در این حوزه ها فراهم نماییم.

سفیر اندونزی گفت: کشور ما در زمینه جاذبه های گردشگری ظرفیتهای فراوانی دارد و بزرگترین تولیدکننده محصولات حلال است و صادرات گسترده ای در این زمینه دارد که امیدواریم این ظرفیتها مورد توجه فعالان اقتصادی ایران قرار گرفته و بستر توسعه روابط دوجانبه فراهم شود. 

به گزارش ایرنا، اندونزی کشوری بین آسیای جنوب شرقی و اقیانوسیه است که مجمع الجزایری متشکل از ۱۷ هزار و ۵۰۸ جزیره و ۳۳ استان به شمار می رود. این کشور با بیش از ۲۷۰ میلیون نفر جمعیت، چهارمین کشور پرجمعیت دنیا است.

روابط ایران و اندونزی بطور خاص دارای اهمیت زیادی است زیرا هر دو کشور از کشورهای با اکثریت مسلمان هستند. هر دو کشور عضو سازمان جهانی تجارت، جنبش عدم تعهد و دی هشت هستند.

تولید انبوه برنج، کاکائو، روغن نخل و نارگیل در اندونزی، از مهم‌ترین فرصت‌های همکاری بین ایران و آن کشور در حوزه کشاورزی است و اندونزی می تواند یکی از مهم‌ترین بازارهای مصرفی برای صادرات خرمای ایران به شمار رود.

برچسب‌ها جامعه مسلمانان اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا جاکارتا کشاورزی تجارت شهر مشهد ایران اندونزی رونی پراستیویولیا نتورو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جامعه مسلمانان اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا جاکارتا جامعه مسلمانان اتحادیه کشورهای جنوب شرق آسیا جاکارتا کشاورزی تجارت شهر مشهد ایران اندونزی ایران و اندونزی اتاق بازرگانی خراسان رضوی دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۱۳۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران مقصدی جذاب برای اندونزیایی‌ها

توسعه روابط گردشگری ایران و اندونزی بر مبنای اشتراکات فرهنگی و مذهبی در دستور کار قرار گرفته است و سفیر کشور اندونزی ایران را مقصدی جذاب برای اندونزیایی‌ها عنوان کرد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی‌اصغر شالبافیان؛ معاون گردشگری کشور، در دیدار با رونی پراستیو یولیانتورو؛ سفیر جمهوری اندونزی در ایران ضمن اشاره به اینکه کشور اندونزی در لیست کشورهای لغو روادید یکطرفه ایران قرار دارد، اتخاذ تدابیر برای ارتباط دو سویه بخش خصوصی و نیز زمینه‌سازی برای تقویت تعاملات و همکاری‌های مشترک را در دستور کار قرار داد.

تلاش برای ایجاد پرواز مستقیم، کاهش هزینه بسته‌های تور، تدوین اسناد همکاری گردشگری و برگزاری رویدادهای معرفی ظرفیت‌های گردشگری ایران و نیز تمرکز بر روش‌های بازاریابی و تبلیغات از جمله استفاده از اینفلوئنسرهای تاثیرگذار در فضای مجازی و احصای سلایق طرفین به منظور پذیرش مقاصد جذاب، بخش دیگری از گفت‌وگوی طرفین بود.

بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد

همچنین در این نشست رونی پراستیو یولیانتورو سفیر کشور اندونزی در ایران نیز بر اشتراکات فرهنگی دو کشور تاکید و ایران را مقصدی جذاب برای اندونزیایی‌ها دانست.

او تسهیل ورود گردشگران بین دو کشور و معرفی جاذبه‌های گردشگری در قالب تولید محتوا را دو موضوع مهم قلمداد کرد.   

دیدار با مسئولان و مقامات گردشگری کشورهایی که جمهوری اسلامی ایران با آنها لغو روادید یکطرفه داشته است، از جمله اقدامات مستمر و با هدف توسعه روابط مشترک همواره در دستور کار قرار دارد و دیدار با سفیر کشور اندونزی در همین راستا انجام شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تقویت روابط تجاری ایران و کره جنوبی
  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • نگاه هند به جنوب خلیج فارس؛ نزدیکی به امارات، عربستان و عمان
  • ایران مقصدی جذاب برای اندونزیایی‌ها
  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • ایران و عراق در مبادلات اقتصادی از ارز ملی استفاده کنند
  • کرمان آیدکس معرفی ظرفیت‌های مغفول برای توسعه سرمایه‌گذاری