Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@01:32:34 GMT

۳۲ پیشنهاد برای حل مشکلات اقتصادی خراسان رضوی

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۸۰۰۸۵

۳۲ پیشنهاد برای حل مشکلات اقتصادی خراسان رضوی

اتاق بازرگانی مشهد روز جمعه به نقل از علی اکبر لبافی در نشست با دبیران کمیسیونهای تخصصی این اتاق افزود: برخی مهمترین این پیشنهادات شامل ضرورت شکل گیری اقتصاد مرزی با هدف عبور از وضعیت موجود کشور، مردمی نمودن اقتصاد، چگونگی ارائه مشوق و تسهیلات لازم از جمه پرداخت یارانه های صادراتی است.

وی موانع و مشکلات عدم انتقال ارز خارجی توسط تجار فعال در بازارهای هدف صادراتی، عدم پوشش و تامین نشدن تضمین ضمانت نامه‌های بانکی جهت صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی و سرمایه گذاری، نبود واگن کافی برای حمل و نقل کالا به کشورهای آسیای میانه را از دیگر مواردی برشمرد که رفع آنها منجر به تقویت اقتصاد خراسان رضوی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس دبیرخانه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی ادامه داد: عدم صدور ویزای تجاری و نبود تسهیلات لازم از جمله صدور ویزای آنی جهت تردد به برخی از کشورهای منطقه، توجه نداشتن به ظرفیت بالقوه پیمانهای منطقه‌ای و بین المللی و مشکلات تجاری در مرز دوغارون این استان از دیگر مشکلاتی است که پرداختن به آنها برای اقتصاد خراسان رضوی ضروری است.

وی گفت: بهبود شرایط اقتصادی، مستلزم شنیدن صدای بخش خصوصی توسط دولت و مشارکت این بخش در تصمیم سازیهاست.

لبافی افزود: اتاق بازرگانی به اتکای ماموریت خود و با توجه به جایگاه آن به عنوان مشاور قوای سه گانه، در این سال‌ها تلاش و همت فراوان برای اثرگذاری در عرصه تصمیم گیریهای اقتصادی و اصلاح گری در این بخش، با ارائه پیشنهادهای سازنده و مطالبه‌گری‌ جدی داشته است.

وی ادامه داد: با این حال این سهم و نقش باید به طور متقابل از سوی نهادهای دولتی و حاکمیتی مغتنم شمرده شود چون اتاق بازرگانی، صدای بخش خصوصی است.

دبیر کمیسیون تجارت اتاق بازرگانی مشهد نیز در این نشست گفت: یکی از چالشهای فعالان اقتصادی استان حوزه تجارت خارجی است که در کشور فرآیند این بحث مورد بررسی و مداقه و حتی آسیب شناسی قرار نگرفته است.

علیرضا عزیزی افزود: فعالان اقتصادی با آیین نامه‌های این حوزه آشنایی کافی ندارند، لذا فرآیند تجارت خارجی باید از سوی صاحبنظران دانشگاهی، کارشناسان دستگاه‌های اجرایی و فعالان این حوزه مورد بررسی و تحلیل قرار گیرد.

وی ادامه داد: این اقدام می تواند بسیاری مشکلات و موانعی را که امروز در این حوزه بروز می کند شناسایی کرده و به اصلاح قوانین مخل منجر شود.

ناصر صادقی، دبیر کمیسیون مسوولیتهای اجتماعی اتاق بازرگانی مشهد نیز در این نشست گفت: قوانین مطلوبی در کشور وجود دارد که به مرحله اجرا نمی‌رسند، همین مسئله باعث می‌شود برخی مسوولان در رده‌های میانی، از تداوم تلاشها دلسرد شوند.

شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی در راستای اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و نیز قانون مربوطه، همسو با بخش اقتصادی سیاستهای کلی برنامه پنجم ابلاغی مقام معظم رهبری شکل گرفت و مجالی برای تعامل بیشتر ارکان حاکمیت بخصوص قوه مجریه ( دولت ) با بخش خصوصی است که از یک سو بتواند نسبت به رفع موانع کسب و کار و تسهیل فعالیت اقتصادی تشریک مساعی بیشتر نماید و از سوی دیگر به منطقی کردن اندازه دولت و توسعه سهم بخش خصوصی در اقتصاد کشور بیانجامد.

محل دبیرخانه این شورا در اتاق بازرگانی، صنایع و معادن ایران و اتاقهای بازرگانی استانهاست.

برچسب‌ها گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مشهد اتاق بازرگانی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مشهد اتاق بازرگانی ایران گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مشهد اتاق بازرگانی ایران اخبار کنکور اتاق بازرگانی خراسان رضوی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۰۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است

استاندار مرکزی، دانش بنیان کردن تولید را کلید حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، فرزاد مخلص‌الائمه پیش از ظهر امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری استان مرکزی اظهار کرد: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است.

وی افزود: تولید دانش بنیان یکی از راه‌هایی است که تولید را بدون افزایش نهاده‌های تولید یا هزینه‌های تولید، افزایش می‌دهد و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود و کلید حل مشکلات اقتصادی کشور در دانش بنیان کردن تولید است.

استاندار مرکزی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و تاکید بر تحقق اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب فرمودند «علاج مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است» و دو رکن و پایه را برای تحقق آن در نظر گرفتند یکی اقتصاد مردمی و دیگری اقتصاد دانش‌بنیان است.

مخلص‌الائمه افزود: این دو رکن کلید اصلی رفع مشکلات کشور در عرصه‌های مختلف بوده و طبیعی است که گروهی باید پرچم را به دست گیرند و به قله برسانند.

وی، دانش بنیان کردن تولید را کلید حل مشکلات اقتصادی کشور دانست و گفت: حوزه اقتصاد دانش بنیان جز حوزه‌های مهم و تأثیرگذار در کشور است و در واقع، تولید دانش بنیان موجب افزایش بهره‌وری می‌شود.

استاندار مرکزی ادامه داد: امروز تحولات منطقه و دست برتر در مسائل مختلف در دست جبهه مقاومت و ایران اسلامی است.

مخلص‌الائمه افزود: امروز نظم نوین جهانی و هندسه جهانی قدرت که رهبر معظم انقلاب سال ۱۳۹۱ بیان کردند در حال وقوع است.

وی ادامه داد: بیداری اسلامی، شکست آمریکا برای تسلط بر خاورمیانه، آینده مبهم اتحادیه اروپا و افول وجهه آمریکا از جمله مسائلی است که مقام معظم رهبری در هندسه قدرت پیش بینی کرده بودند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: اینکه منتظر فرمان رهبری بمانیم و هر چه را ایشان فرمودند اجرا کنیم می‌شود ولایتمداری و فرمان‌برداری، بصیرت این است که نسبت به رهنمودها و دستورات رهبر معظم انقلاب و شرایط و مشکلات موجود در کشور تصمیم مهم، درست و کارساز را بگیریم و امور را پیش ببریم.

مخلص‌الائمه اظهار کرد: بسیج معجزه معمار کبیر انقلاب و از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی است، این نهاد در همه عرصه‌ها پیش‌رو بوده و همواره پرچم توسعه کشور را در دست داشته است.

وی اضافه کرد: بسیجیان در حوزه علم و فناوری نیز می‌توانند مشکلات را برطرف و گره‌گشای مشکلات باشند.

استاندار مرکزی با بیان اینکه اقتصاد نفتی پاشنه اقتصاد کشور است تصریح کرد: باید برای پیشرفت علم و فناوری در استان و کشور کمترین زمان را سپری کنیم تا به قله‌ای که رهبر معظم انقلاب در بیانات خود فرمودند، نائل شویم.

کد خبر 751817

دیگر خبرها

  • توجه به تولید دانش بنیان کلید حل مشکل اقتصادی کشور است
  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی برای تحقق جهش تولید
  • حمایت از کارآفرینان و بخش خصوصی استان برای تحقق جهش تولید
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • پشت پرده کاهش اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی