Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین نشست تخصصی B2B با حضور هیئت‌های تجاری اتاق تجارت و صنایع زنان ولایت هرات افغانستان و کانون زنان بازرگان مشهد با هدف شناسایی فرصت‌های تبادل فی مابین ایران و افغانستان عصر پنجشنبه گذشته در محل مؤسسه کرانه حضور در مشهد برگزار شد.

احمد فیاض/

نخستین نشست تخصصی B2B با حضور هیئت‌های تجاری اتاق تجارت و صنایع زنان ولایت هرات افغانستان و کانون زنان بازرگان مشهد با هدف شناسایی فرصت‌های تبادل فی مابین ایران و افغانستان عصر پنجشنبه گذشته در محل مؤسسه کرانه حضور در مشهد برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرنگار ما؛ در این نشست تخصصی که نماینده اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان رضوی، نماینده وزارت امور خارجه در شمال شرق، نماینده اتاق مشترک ایران و افغانستان و نماینده گمرک در آن حضور داشتند؛ سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی گفت: دفتر امور بانوان و خانواده استانداری خراسان رضوی بر حسب رسالت خود در راستای هموارسازی مسیر فعالیت‌های اقتصادی بانوان تمامی سعی و تلاش خود را به کار خواهد گرفت.

طاهره طهماسبی از نمایشگاه سایه‌سار مینو در سال گذشته که با حضور بانوان بازرگان استان و نمایندگانی از کشورهای خارجی در مشهد برگزار شد؛ به عنوان نقطه عطفی در تعالی تبادلات بازرگانی بانوان یاد کرد و گفت: در 10 سال گذشته تلاش شد تا در حوزه توانمندسازی و اشتغال بانوان در قالب نمایشگاه سایه‌سار مینو قدم برداشته و یکی از ثمرات جدی و مفید آن همین برگزاری نشست‌های تخصصی میان بانوان بازرگان ایران و افغانستان است.

رایزن تجاری و اقتصادی کنسولگری افغانستان نیز در این نشست اظهار امیدواری کرد که این همکاری‌های تخصصی تجاری نتایج بیشتر و کاربردی‌تری برای بانوان داشته باشد.

«حفیظ ‌الله بهار» به دستاوردهای تلاش‌های سال گذشته اشاره کرد و گفت: این قدم‌های اولیه منجر به امضای یکی دو قرارداد شد که گرچه گسترده نبود اما قابل قدردانی است و برای شروع اقدام‌های جدی و بعدی مناسب است.

وی بر ضرورت لابیگری‌های مسئولان هر دو اتاق بازرگانی بانوان مشهد و هرات با مسئولان کشورهای متبوعشان تأکید کرد و افزود: لابیگری و رایزنی برای اصلاح قوانین مانند کاهش تعرفه‌ها باید در دستور کار قرار گیرد.

رئیس هیئت مدیره کانون زنان بازرگان خراسان رضوی نیز در این نشست تخصصی پس از ارائه تاریخچه این تشکل اظهار کرد: در حوزه ارتباطات بین‌الملل تلاش می‌کنیم تا به چشم‌اندازی ترسیم شده برای چهار سال آینده یعنی ایجاد جاده ابریشم بانوان دسترسی یابیم.

آذر کیانی‌نژاد در تشریح زمینه‌سازی برای این چشم‌انداز به گام نخست اشاره کرد و گفت: با مساعدت وزارت امور خارجه تمامی تشکل‌های مردم‌نهاد فعال در حوزه بانوان کشورهای همجوار را شناسایی کرده و پس از شکل‌گیری ارتباطات اولیه، نخستین ارتباط با ولایت هرات افغانستان کلید خورد و در گام بعدی با بانوان کشور ترکیه همراه خواهیم شد.

وی خاطرنشان کرد: توافق‌نامه با اتاق تجارت صنعت ولایت هرات افغانستان حول سه بخش اواخر سال گذشته منعقد شد. این سه بخش شامل آموزش، تبادل دانش و تجربیات و ارتباط بین‌المللی بانوان است. در بخش آموزش؛ دوره نخست آن به میزبانی کانون زنان بازرگان استان برگزار شد. در این دوره میزبان هیئت چهارده نفره بانوان بازرگان هرات در چهار روز بودیم که سرفصل‌های استانداردهای بین‌المللی بر پایه ایزوها و نیز تولید و پرورش قارچ دکمه‌ای تدریس شد. همچنین بازدید از کارخانه‌هایی مانند بسته‌بندی آجیل و تولید و پرورش قارچ در دستور کار قرار گرفت.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع بانوان افغانستان نیز با ابراز قدردانی از میهمان‌نوازی بانوان بازرگان خراسان رضوی و ابراز خرسندی از حضور در مشهد مقدس اظهار کرد: امیدواریم در گام‌های بعد شاهد برنامه‌های پرمحتوا هم در حوزه تئوری و هم در حوزه عملی باشیم.

مریم جامی‌الاحمدی تصریح کرد: تفاهم‌نامه فی مابین دوساله است اما قابل تمدید است تا بتوانیم همایش‌ها و نمایشگاه‌های بسیاری در دو کشور داشته و این نشست تخصصی نقطه آغازین بود.

وی با این تقاضا که در سیاست‌های اقتصادی در حوزه واردات و صادرات از سوی دو کشور باید تجدیدنظر صورت گیرد؛ خاطرنشان کرد: افغانستان یکی از مصرف‌کنندگان و خریداران عمده محصولات ایرانی است از این رو باید در رفع موانع واردات و صادرات و نیز تسهیل و روان‌سازی آن اقدامات قاطعی از سوی متولیان اقتصادی دو کشور صورت گیرد. همچنین تجارت متوازن و رو به رشد موجب تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و ثبات پایدارتر در دو کشور خواهد شد.

گفتنی است؛ نشست تخصصی B2B در حوزه‌های گروه کشاورزی و صنایع وابسته، زیورآلات و سنگ‌های قیمتی و نیمه‌قیمتی، گروه مهندسی، عمران، خدمات فنی مهندسی، گروه خدمات آرایشی- بهداشتی و گروه پوشاک و طراحی لباس برگزار شد. همچنین نمایشگاهی از توانمندی‌ها و محصولات تولیدی مانند صنایع دستی، آرایشی و بهداشتی، هنری و... در حاشیه این نشست تخصصی از سوی بانوان بازرگان مشهد و هرات در معرض دید عموم قرار گرفت.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: نشست تخصصی B2B

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۶۳۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل ۳۰ هزار میلیارد تومان اعتبار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، عطاءاله اکبری اظهار داشت: ارتقای تمامی محورهای استان سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل 30 هزار میلیارد تومان اعتبار است.

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و 558 کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها 628 کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت 498 کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرزی این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه‌های این خطه بویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

اکبری بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می شود.ارتقای راههای سیستان و بلوچستان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود 30 هزار میلیارد تومان اعتبار

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان گفت: ارتقای تمامی محورهای این استان به بزرگراه نیازمند حداقل حدود 30 هزار میلیارد تومان اعتبار است.

اکبری افزود: طول کلی کریدورهای اصلی استان یک هزار و 558 کیلومتر است که تاکنون در این مسیرها 628 کیلومتر بزرگراه احداث شده است و همچنین در حال حاضر عملیات ساخت 498 کیلومتر باند دوم نیز در حال انجام است.

وی با اشاره به اهمیت بزرگراه در توسعه این استان گفت: هم مرزی این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان در شرق از یک سو و دسترسی به آب‌های آزاد دریای عمان در جنوب از سوی دیگر بهره‌مندی از منطقه آزاد تجاری - صنعتی چابهار، منطقه ویژه اقتصادی سیستان و بازارچه‌های مرزی در طول نوار مرزی راه را برای نقش آفرینی استان در تجارت، ترانزیت خارجی و مبادلات مرزی فراهم ساخته اما راه‌های این خطه بویژه محور چابهار- میلک در تراز این میزان ترانزیت نیست و برای تسهیل در تجارت توسعه شبکه بزرگراهی استان حائز اهمیت است.

دبیر شورای هماهنگی راه و شهرسازی استان سیستان و بلوچستان بیان کرد: بهبود وضعیت راه‌های ارتباطی در سیستان و بلوچستان تضمین کننده اقتصاد این منطقه است زیرا باعث تسریع حمل و نقل جاده‌ای و ارتباط تجاری- ترانزیتی مثبت با کشورهای همسایه به ویژه افغانستان و پاکستان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • ارتقای راه‌های سیستان وبلوچستان به بزرگراه نیازمند ۳۰ همت
  • نخستین تصاویر از انفجار انتحاری در بدخشان + جزئیات | ۳ نفر کشته شدند
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • طالبان: خانه تجارت قزاقستان گامی در توسعه روابط تجاری است
  • اقدام ترکیه در تعلیق روابط تجاری با رژیم صهیونیستی بر دیگر کشورهای اسلامی تاثیرگذار است؟
  • بارگیری غیراستاندارد محموله افغانستان توسط کنسرسیوم ریلی+عکس
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق