Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد ، غلامحسین شافعی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در نشست با اعضای هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی مشهد گفت: یکی از مشکلات جدی امروز، محدودیت منابع و اتلاف ظرفیت ها است و از سوی دیگر روند توزیع منابع به درستی انجام نمی‌گیرد و هیچ ساز و کار مشخصی در این زمینه وجود ندارد که خروجی آن به بهره وری بیانجامد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: به همین منظور جلساتی با مسئولین داشته ایم که مقرر شد اتاق بازرگانی ایران بسته‌ای را در این زمینه تهیه کند.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: اتاق بازرگانی ایران از افزایش مالیات و فشار بیشتر بر فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان نگران است.

شافعی افزود: دور از انتظار نخواهد بود که محدودیت در درآمد‌های دولت باعث افزایش فشار بر کسانی شود که در حوزه مالیات شفاف عمل می‌کنند.

وی با اشاره به چالش دولت در کسری بودجه، تصریح کرد: دولت در این ارتباط با دو راهکار مواجه است، نخست کسب منابع بیشتر که این مهم را دنبال می‌کند و راهکار دوم، کاهش هزینه هاست که گزینه‌ای مغفول در عملکرد و راهبرد دولت به شمار می‌رود.  
سید حسین احمدی سلیمانی عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی مشهد با اشاره به پیش بینی کسری ۳۰ درصدی بودجه دولت در سال جاری، گفت: تحلیل رفتن درآمد‌ها باعث خواهد شد تا دولت دو راهکار را پیش روی خود در نظر گیرد که نخستین راهکار افزایش قیمت‌ها در بخش انرژی خواهد بود که بیش از همه به تولیدکننده صنعتی فشار وارد می‌کند.

وی تصریح کرد: راهکار دیگر، افزایش میزان مالیات‌ها است که چالشی به مراتب جدی‌تر برای تولیدکنندگان محسوب می‌شود.

عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی مشهد گفت: در حال حاضر تولیدکنندگان توان حصول درآمد‌های قبلی را ندارند، چه برسد به اینکه بابت افزایش درآمد خود، مالیات پرداخت کنند.   مجید محمدنژاد عضو دیگر هیأت نمایندگان اتاق مشهد با اشاره به  برگزاری اولین همایش اقتصادی کشور‌های حاشیه دریای خزر در روز‌های ۲۰ و ۲۱ مرداد ماه امسال، گفت: منطقه ملی گردشگری آوازه ترکمنستان میزبان این همایش خواهد بود.

وی ادامه داد: در این همایش راه‌های توسعه همکاری‌های بین المللی اقتصادی بین پنج کشور حاشیه دریای خزر بررسی می‌شود و در نشستی با سفیر ترکمنستان مقرر شد تسهیلاتی برای حضور تجار ایرانی در این همایش فراهم شود.   رضا حمیدی عضو دیگر هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی مشهد با اشاره به چالش‌های آموزشی در کشور، گفت: کیفیت آموزش به ویژه در عرصه صنعت و تولید، تناسبی با نیاز‌های موجود ندارد که یک مانع بزرگ در مسیر توسعه صنعتی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: عدم بهره وری آب و ضعف جدی در مدیریت مصرف آن دغدغه دیگری است، زیرا بخش عمده‌ای از آب مصرفی در حوزه کشاورزی به خاطر ضعف زیرساخت‌ها یا عدم مدیریت صحیح و کارآمد در این حوزه به هدر می‌رود.

انتهای پیام//ف.س کیفیت آموزش در صنعت و تولید، تناسبی با نیاز ها ندارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۵۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: طرح مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌هاست و دستگاه‌های اجرایی باید حداکثر بهره‌مندی از این ظرفیت را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، جلسه کارگروه استانی مولدسازی دارایی‌های دولت امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ به ریاست طهماسب نجفی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و با حضور اعضا در محل سالن جلسات شهید قلیوند استانداری تشکیل شد؛ نجفی در این جلسه اظهار کرد: ظرفیت ایجاد شده در طرح دولت مردمی برای افزایش افزایی املاک و اراضی مازاد بسیار ارزشمند و فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است.

وی از دستگاه‌های اجرایی خواست که حداکثر بهره‌مندی از این ظرفیت را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، در این جلسه موارد مربوط به فروش اراضی مازاد ادارات و دستگاه‌هایی مانند جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب، آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و جهاد دانشگاهی مطرح و بررسی شد.

کد خبر 750940

دیگر خبرها

  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • شناسایی ۱۶ هزار میلیارد تومان املاک مازاد دولت در هرمزگان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان نگرانی زیست‌محیطی اصلی جهان
  • افزایش انتشار کربن، همچنان یک نگرانی مهم زیست‌محیطی
  • نقد نباید مایه نگرانی تولیدکنندگان کتاب شود
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری
  • راه اندازی دفتر تجاری اتاق بازرگانی قزوین در اقلیم کردستان عراق
  • مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است