Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: یکی از مشکلات جدی امروز، حدودیت منابع و اتلاف ظرفیت هاست و از سوی دیگر روند توزیع منابع به درستی انجام نمی‌گیرد و هیچ ساز و کار مشخصی در این زمینه وجود ندارد که خروجی آن به بهره وری بیانجامد.

غلامحسین شافعی روز دوشنبه در نشست با اعضای هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی مشهد افزود: به همین منظور جلساتی با مسئولین داشته ایم که مقرر شد اتاق بازرگانی ایران بسته‌ای را در این زمینه تهیه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین اظهار داشت: اتاق بازرگانی ایران از افزایش مالیات و فشار بیشتر بر فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان نگران است.

وی گفت: دور از انتظار نخواهد بود که محدودیت در درآمدهای دولت باعث افزایش فشار بر کسانی شود که در حوزه مالیات شفاف عمل می‌کنند.

شافعی با اشاره به چالش دولت در کسری بودجه افزود: دولت در این ارتباط با دو راهکار مواجه است، نخست کسب منابع بیشتر که این مهم را دنبال می‌کند و راهکار دوم، کاهش هزینه هاست که گزینه‌ای مغفول در عملکرد و راهبرد دولت به شمار می‌رود.

عضو هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی مشهد نیز با اشاره به پیش بینی کسری ۳۰ درصدی بودجه دولت در سال جاری گفت: تحلیل رفتن درآمدها باعث خواهد شد تا دولت دو راهکار را پیش روی خود در نظر گیرد که نخستین راهکار افزایش قیمت‌ها در بخش انرژی خواهد بود که بیش از همه به تولیدکننده صنعتی فشار وارد می‌کند.

سید حسین احمدی سلیمانی افزود: راهکار دیگر، افزایش میزان مالیات‌ها است که چالشی به مراتب جدی تر برای تولیدکنندگان محسوب می‌شود.

وی اظهار داشت: در حال حاضر تولیدکنندگان توان حصول درآمدهای قبلی را ندارند، چه برسد به اینکه بابت افزایش درآمد خود، مالیات پرداخت کنند.

عضو دیگر هیأت نمایندگان اتاق مشهد نیز در این نشست از برگزاری اولین همایش اقتصادی کشورهای حاشیه دریای خزر در روزهای ۲۰ و ۲۱ مرداد ماه امسال خبر داد و گفت: منطقه ملی گردشگری آوازه ترکمنستان میزبان این همایش خواهد بود.

مجید محمدنژاد افزود: در این همایش راه‌های توسعه همکاری‌های بین المللی اقتصادی بین پنج کشور حاشیه دریای خزر بررسی می‌شود و طی نشستی با سفیر ترکمنستان مقرر شد تسهیلاتی برای حضور تجار ایرانی در این همایش فراهم شود.

عضو دیگر هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی مشهد نیز در این نشست به چالش‌های آموزشی در کشور اشاره کرد و گفت: کیفیت آموزش به ویژه در عرصه صنعت و تولید، تناسبی با نیازهای موجود ندارد که یک مانع بزرگ در مسیر توسعه صنعتی به شمار می‌رود.

رضا حمیدی افزود: عدم بهره وری آب و ضعف جدی در مدیریت مصرف آن دغدغه دیگری است زیرا بخش عمده‌ای از آب مصرفی در حوزه کشاورزی به خاطر ضعف زیرساخت‌ها یا عدم مدیریت صحیح و کارآمد در این حوزه به هدر می‌رود.

وی بحران آب را چالش جدی برای آینده کشور دانست و بر ضرورت ورود جدی تر اتاق‌های بازرگانی کشور به این موضوع تاکید کرد.

۷۴۸۹/‏۶۰۵۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وصول مالیات تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۱۴۷۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، گفت: طرح اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم انگیزه‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری در کشور در حوزه تولید ایجاد کرده و باعث افزایش مشارکت مردم در تولید می‌شود. - اخبار سیاسی -

جعفر قادری عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به اهمیت لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، اظهار کرد: دولت سال گذشته برای تشویق مردم به مشارکت در جهش تولید، لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارائه کرد که بهتر است هر چه زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد و با توجه به اهمیت موضوع تعیین تکلیف شود.

وی با بیان اینکه کاهش مالیات بر سودهای تولیدی فرصت بیشتری برای تولیدکنندگان به منظور سرمایه‌گذاری فراهم می‌کند، افزود: کاهش مالیات عملکرد تولید، تغییر در قوانین مالیاتی کشور با محوریت افزایش جذابیت کسب‌وکارهای موجود و همچنین راه‌اندازی تولید از جمله اهداف دولت از تدوین طرح مذکور است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه کاهش مالیات بر سود یا عملکرد واحدهای تولیدی می‌تواند فرصت‌ و امکان برای سرمایه‌گذاری بیشتر را فراهم کند، ادامه داد: با این لایحه مالیات از سمت تولید به سمت مالیات مصرف برده شده  و از این روش مالیات برای تولید کاهش یافته و انگیزه برای سرمایه‌گذاری بیشتر می‌شود.

قادری تصریح کرد: در حال حاضر دولت این عدد را از 25 درصد به 15 درصد کاهش داده است اما بهتر است این میزان کاهش یابد که بتوانیم انگیزه‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاری در کشور و افزایش مشارکت مردم در تولید داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه لایحه مذکور کمک می‌کند که مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی افزایش یابد، گفت: با تصویب و اجرای درست این لایحه مالیات، بر سود واحدهای تولیدی کاهش می‌یابد و در کنار آن مالیات بر فعالیت‌های غیرمولد افزایش یافته و منابع از سمت فعالیت‌های غیرمولد به سمت فعالیت‌های مولد کشیده می‌شود و این مهم انگیزه را جهت سرمایه‌گذاری برای فعالیت‌های تولیدی را افزایش می‌دهد.

نماینده شیراز در مجلس عنوان کرد: با توجه به شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) ضروریست لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، هر چه زودتر در مجلس تعیین تکلیف و از سوی دولت اجرایی شود.

انتهای‌ پیام/

دیگر خبرها

  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • توسعه روابط خارجی خراسان جنوبی در دستور کار است
  • لایحه‌ مالیاتی دولت برای سرمایه‌گذاری بیشتر در تولید
  • شرایط ترخیص کالا با کارت بازرگانی منقضی ابلاغ شد+ سند
  • لایروبی بندر بوشهر از مطالبات فعالان اقتصادی در بوشهر
  • اوجی: شرکت‌های دانش‌بنیان به بیش‌ از ۶۷۶ شرکت افزایش یافت
  • اوجی: شرکت‌های دانش بنیان به بیش‌از ۶۷۶ شرکت افزایش یافته است
  • نظام ارزی ،صادرکننده را با محدودیت مواجه کرده است
  • سفر روسای اتاق‌های بازرگانی به تهران با هدف سرمایه‌گذاری