Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی گفت: هزینه صرف شده برای گردشگری در مشهد سالانه ۱۲ هزار میلیارد تومان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد مقدس، محمد قانعی شامگاه دوشنبه در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، اظهار داشت: کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی یکی از کمیسیون‌های این مجموعه بوده و جلسات هفتگی آن به‌صورت مستمر برگزار می‌شود و جلسات فوق‌العاده آن هم به‌صورت ماهانه برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در سال 2017 که مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام معرفی شده نخستین همایش بین‌المللی گردشگری همزمان با ایام هفته وحدت و در راستای توجه بهتر و بیشتر به حوزه گردشگری در مشهد برگزار می‌شود.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه این همایش با حضور نمایندگان بیش از 15 کشور دنیا به مدت دو روز برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: در این همایش نمایندگانی از کشورهای ترکیه، روسیه، تاتارستان، پاکستان، چین، ژاپن، کره‌جنوبی، اندونزی، مالزی و کشورهای حوزه خلیج فارس حاضر هستند و در این همایش به گردشگری مذهبی و زیارت به‌صورت ویژه پرداخته می‌شود تا از مجموع 300 میلیون نفر شیعه در جهان حداقل 10 درصد آن‌ها مشهد را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کنند.

قانعی با بیان اینکه ایران جایگاه واقعی خود را به‌دلیل اقدامات ظالمانه آمریکا از دست داده است، تصریح کرد: ایران کشورهای شاخص آمریکایی، اروپایی و آسیایی را پشت سر گذاشته بود و به‌دلیل این شیطنت‌های صورت‌گرفته این جایگاه از جای حقیقی خود فاصله گرفته است.

وی تاکید کرد: سالانه 12 هزار میلیارد تومان صرف هزینه گردشگری در مشهد که بالغ بر 30 میلیون زائر داخلی و خارجی دارد می‌شود و میانگین هزینه روزانه هر فرد 120 هزار تومان است.

رئیس کمیسیون گردشگری اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه به دنبال ایجاد شرایط جدید در حوزه گردشگری در مشهد هستیم، بیان کرد: نباید به وضعیت فعلی قانع باشیم و باید افزایش جاذبه‌های گردشگری را روزبه‌روز داشته باشیم و یکی چیزهایی که جایش در مکان‌های مرتفع مشهد و ییلاقات اطراف آن خالی بوده تله کابین است و باید توجه ویژه‌تری به نسل آینده داشته باشیم و با یک برنامه‌ریزی گامی موثر در حوزه گردشگری برداریم.

قانعی گفت: به‌ازای هر گردشگر 6 شغل در مشهد ایجاد می‌شود و در این همایش که در اوایل آذر ماه برگزار می‌شود برنامه‌های ویژه‌ای خواهیم داشت.

وی افزود: هتل‌های مشهد مجهز به استانداردها و تکنولوژی‌های به‌روز دنیا هستند و کیفیت خدمات هتل‌های این شهر یک ستاره بالاتر از هتل‌های سایر شهرها هستند و خدمات هتل 4 ستاره مشهد با خدمات هتل 5 ستاره دیگر شهرها برابری می‌کند و بهترین شرایط خدمت‌رسانی به زائران امام رضا(ع) فراهم شده و مشهد پس از دو شهر مکه مکرمه و مدینه منوره بیشترین میزان زائر را در میان شهرهای زیارتی جهان دارد.

قانعی با بیان اینکه افزایش قیمت بی‌رویه ضربه بزرگی در حوزه اقتصاد می‌زند، تصریح کرد: باوجود رکود و تورم موجود در کشور هیچگونه افزایش قیمتی از سال گذشته تاکنون نداشته‌ایم و این روند حداقل تا پایان امسال ادامه خواهد داشت.

وی تاکید کرد: 291 پروژه گردشگری با همکاری بخش‌های خصوصی و عمومی در استان و مشهد در حال اجرا است که 215 پروژه آن مرتبط با موضوع اقامت زائران هستند و در این پروژه‌ها هتل‌های دو تا پنج ستاره ساخته خواهد شد که بخش عمده‌ای از آن‌ها در مراحل پایانی کار ساختشان هستند و کار ساخت مجموع این مکان‌های اقامتی که بیشتر در محدوده حرم مطهر رضوی بوده تا 5 سال آینده به پایان می‌رسد و مجموع هزینه‌ها 15 هزار میلیارد تومان و متوسط هزینه هر طرح 50 میلیارد تومان بوده که 60 درصد این طرح‌ها در مرحله بالای 50 درصد اجرا و 40 درصد مابقی در مرحله زیر 50 درصد اجرا هستند.

انتهای پیام/

R41347/P1336/S6,1188/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۲۵۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه اسفندیاری ظهر سه شنبه به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العاج در جمع خبرنگاران از وجود ۱۷ هزار بیمار صعب العلاج در استان گلستان خبر داد و اظهار کرد: طبق آمارهای اعلام شده سالانه ۳ هزار نفر به تعداد این بیماران در استان اضافه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بیماران هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی و سرطانی در ذیل بیماران خاص هستند، افزود: در حال حاضر ۲۲۶ بیمار هموفیلی، ۴۱۴ بیمار تالاسمی، و هزار و ۱۶۰ نفر بیمار دیالیزی در استان وجود دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان با اشاره به اینکه این بیماران برای درمان از خدمات دولتی بهره مند می‌شوند، گفت: بسته خدمتی که در بیمه سلامت تعریف شده است در اختیار این بیماران قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: این بسته سلامت خدماتی چون تخفیفات دارویی، ام آر آی، سی تی اسکن و سونوگرافی شامل می‌شود.

اسفندیاری با اشاره به اینکه این بیماران می‌توانند از تسهیلات درمانی ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد بهره مند شوند، اظهار کرد: این بیماران اقساط خود را با بازپرداخت پنج ساله می‌توانند انجام دهند که امسال هم در صورت ابلاغ بودجه به بانک‌ها معرفی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته توانستیم به سه هزار و ۷۰۰ بیمار صعب العلاج و خاص تسهیلات پرداخت کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: اکنون تمامی تجهیزات و امکانات تشخیصی و درمانی برای این بیماران در مراکز درمانی گرگان وجود دارد.

کد خبر 6099351

دیگر خبرها

  • انواع هزینه ها در سفر داخلی
  • تقاضای تولید سالانه یک میلیون نهال صنوبر در همدان
  • متوسط سالانه ساخت راه آهن در کشور
  • آغاز نخستین نشست کارشناسان نظارتی ادارات کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مشهد
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود
  • تردد سالانه ۸ میلیون زائر در آرامستان باغ رضوان
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است